Drop-in dåp og vielse i Ringsaker kirke lørdag 11. september


Lørdag 11 september kl. 11-16 åpner Ringsaker kirke dørene for enkle vielser og dåpsseremonier.

Har du et barn som ikke blitt døpt i koronatiden? Eller har du selv vurdert dåp? Kanskje har dere lyst på en kort og enkel vielse, men vil likevel bruke det høytidelige og vakre kirkerommet? Kanskje vil dere kombinere vielse og barnedåp?

Det blir en kort samtale med prest i forkant, siden en enkel men høytidelig seremoni, og litt enkel servering i etterkant.

Det er ikke forhåndsbooking, men ta gjerne kontakt med sokneprest Marta Axner Ims på telefon 46312116 eller epost ma638@kirken.no hvis du har spørsmål eller tanker, så får vi en oversikt over interessen.

- For vielse gjelder at dere må ha med gyldig prøvingsattest og id (forlovere/vitner som er oppgitt på prøvingsattest trenger ikke å være tilstede i vielsen).
- For dåp må du som voksen (over 15 år) ha id (fødselsattest for barn/ungdommer), ved dåp av barn må begge foresatte være tilstede eller gitt skriftlig godkjenning.
- Hvis du vil bli døpt for å konvertere fra en annen religion enn kristendom, trengs litt lenger forberedelsestid og samtaler, ta i så fall kontakt med sokneprest. Den som er døpt tidligere (i en annen kirke) kan ikke bli døpt igjen.

 

 

 

 

Tilbake