TÅRNAGENTENE


Velkommen Tårnagenter til Veldre kirke 27. januar og Nes kirke 12. og 13. februar!

 

PÅMELDING til tårnagenter i Veldre kirke

PÅMELDING til tåragenter i Nes kirke

BRUMUNDDAL/VELDRE menighet

Vi trenger deg, agent 007 til å løse oppgaver og mysterier i Veldre kirke!

Derfor ønsker vi deg og familien din velkommen til Tårnagentene torsdag kveld, 27. januar kl 18-21.

9-/ 10-åringen er hovedagenten, og inviteres sammen med hele familien til å komme på en koronavennlig utgave av Tårnagentene, nemlig FAMILIEAGENTENE. Derfor ønsker vi å spre ulike husstander ved å ha "drop in" mellom kl 18 og 20.30. I og utenfor Veldre kirke vil det være en agentrebus for hele familien, der kirken utforskes. Ta på dere godt med klær, for mye vil skje utendørs. Det blir også mulighet for å gå inn i kirken og utforske der gjennom åpen kirke.

Det er agenter i mange kirker over hele landet. Vi håper du har lyst til å være med. Dette er et tiltak hvor hensikten er å bli bedre kjent med sin lokale kirke.

På grunn av situasjonen med smitte, ber vi deg følge ekstra godt med på våre facebooksider (Brumunddal/ Veldre menighet) i tilfelle vi blir nødt til å avlyse arrangementet. Dersom du vil være med, ber vi deg om å melde deg på uansett om du tror det blir avlyst eller ikke - da er det lettere for oss å nå ut til deg med informasjon! 

Til foresatte: 
Har dere spørsmål eller behov for tilrettelegging, ta kontakt på e-post: if344@kirken.no, eller telefon: 478 72 142

NES MENIGHET

Ønsker deg velkommen til Tårnagenthelg i Nes kirke lørdag 12. og søndag 13. februar!

Agentmøte lørdag starter kl. 12 og varer til kl. 16. Som agent får du utdelt agentbevis. Søndag møtes vi igjen kl. 11 til karnevaslgudstjeneste. Klarer agentene å løse mysteriene er det utlovet en dusør! Foresatte, søsken, faddere og venner er også invitert til gudstjenesten. 

kontakt kateket Kine Elise Østerud på e-post ko564@kirken.no hvis du har spørmål om tiltaket og tilrettelegging hvis det er behov for det. 

Tilbake