Sorggruppe

Hei, og velkommen til sorggruppe for våren 2022 i Veldre kirke. Samlingene er i snitt, annenhver torsdag kl. 18-20.

Ringsaker prosti og kommunen tilbyr sorggruppe for deg som opplever sorg. Dette er en samtalegruppe der du kan sette ord på tanker, følelser og reaksjoner som du har eller har hatt i din sorg. Du bestemmer selv hvor mye du ønsker å dele, og tilbudet er for alle uavhengig av livssyn.

Gruppesamværene er ikke terapi eller behandling. Vi er opptatt av at hver enkelt deltaker skal føle gruppen som et fristed for sin sorg, sine tanker og sine følelser. Vi legger derfor stor vekt på å skape en trygg og god atmosfære med tid for den enkelte til å snakke om sin sorg i felleskap med andre som har opplevd det samme. Det er tillatt å både tie og tale.

Gruppene blir satt sammen ut fra alder og sorgsituasjoner som ligner hverandre. Sorggruppen skal være et trygt fellesskap og har en fast ramme. Hver samling varer i ca 1,5-2 timer og det blir lagt opp til 5-7 samlinger.

Samlingene gjennomføres i henhold til gjeldene smittevernregler. Gruppeledere og deltakere har taushetsplikt. Vi er enige om at det som sies i gruppen ikke kommer videre.

Datoer for våren 2022:
21.april
5.mai
19.mai
2.juni
9.juni (Framskyndet ei uke, da 16.juni utgår)
30.juni

Ønsker du å være med?