Min kirkebok 4

Min kirkebok 4 deles ut til 4-åringer i alle menigheter. De inviteres til både samling i kirka og gudstjeneste.

Ringsaker menighet

Samling 24. november i Ringsaker kirke kl 17.30

Utdeling Ringsaker kirke 29. november kl.11.

Brumunndal/Veldre menighet
Utdeling 8. november i Brumunddal kirke kl. 11.00

PÅMELDING HER

AVLYST/ utsatt - utdeling av 4-årsbok 8. nov. Som følge av kommunens forbud når det gjelder fritidsaktiviteter for barn og unge til og med 8. november, vil også Den norske kirke i Ringsaker avlyse alle arrangement som inkluderer barn og unge.Dette omfatter også samling- og utdeling av 4-årsbok i Brumunddal kirke inntil videre. Vi vil komme tilbake med ny dato så snart dette foreligge.

Åsmarka menighet

Utdeling Åsmarka kirke 13. desember kl. 11.00

Nes menighet

Utdeling Nes kirke 8. november kl. 11.00U

PÅMELDING HER

AVLYST/ utsatt - utdeling av 4-årsbok 8. nov. Som følge av kommunens forbud når det gjelder fritidsaktiviteter for barn og unge til og med 8. november, vil også Den norske kirke i Ringsaker avlyse alle arrangement som inkluderer barn og unge.Dette omfatter også samling- og utdeling av 4-årsbok i Nes kirke inntil videre. Vi vil komme tilbake med ny dato så snart dette foreligge.