Babysang

Babysang er et populært tilbud i kirkene våre!

Babysang i kirka.

Den norske kirke ønsker gjennom sang, musikk og bevegelse å legge til rette for nært samspill mellom foreldre og barn. Gleden over sang og musikk er medfødt, og den gleden vil vi utvikle videre. Musikkaktivitet stimulerer til motorisk og språklig utvikling hos mennesker i alle aldre. Babysang er et godt sted å treffe andre småbarnsforeldre og barn, eldre søsken er også velkommen til å være med. Babysang har blitt et populært tilbud i kirkene våre, et tilbud vi har hatt i snart 10 år. Bli med på babysang i den kirka som passer deg best. Tilbudet er helt gratis og inkluderer, cd, sanghefte og enkel lunsj. Meld fra om evt. matallergi.

Alle babysangsamlingene starter klokka 10:30 Fra klokka 10:30 er det sangstund for de minste barna ca. 2 til 8 måneder. Deretter er det lunsj fra klokka 11:15, før vi klokka 12:00 har sangstund for de eldste babyene fra 8 måneder og oppover. Vi har en semesteravslutningen, hvor det er mulig å invitere med seg både nær familie og venner.

Babysangsamlinger tilbys på følgende steder våren 2020:

Furnes kirke: hver onsdag frem til 6. mai.

Nes kirke: den siste onsdagen i måneden frem til juni.

Veldre kirke: oppstart mandag 9. mars til 4. mai.

Brøttum kirke: oppstart mandag 9. mars til 4. mai.

Kontaktperson for babysang er menighetspedagog John Aksel Slåtsveen.

E-post: js757 @kirken.no, telefon: 99566290